فونی شاپ : باتری گوشی خود را بهتر بشناسیم

ساخت وبلاگ

امروز می خواهیم به بررسی ساختار و کلیات باتری موبایل بپردازیم تا یک شناخت کلی نسبت به باتری گوشی خود داشته باشید بنابراین تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

باتری گوشی های هوشمند

با توجه به پیشرفت روز افزون تکنولوژی امروزه استفاده از گوشی های هوشمند عضو ثابت زندگی های امروزی شده است به طوری که نمی توان تصور حتی یک روز بدون گوشی را نمود. به طور کلی می توان گفت اهمیت کوشی های هوشمند جهت راندازی کار ها در 20 سال اخیر اتفاق افتاد. در ابتدا که تلفن های همراه اختراع شدن جهت برقراری تماس و ارتباط با یک دیگر بود و بعد از آن ارسال پیام اما امروزه کاملا همه چی تغییر کرده است و گوشی های هوشمند به عنوان یک وسیله کار راه انداز تبدیل شده است.

می توان گفت در همان ابتدا که تلفن های همراه اختراع شدن مسئله باتری برای کاربران و سازندگان گوشی ها از اهمیت بالایی برخوردار بود. بنابراین می توان گفت نگهداری شارژ و عمر باتری به عنوان مهم ترین مسئله در مورد تلفن همراه است . به همین علت روز به روز برای تولید باتری با کارایی و میزان نگهداری شارژ بیشتر در حال پیشرفت است. درست است که امروزه استفاده از فست شارژر ها و پاوربانک ها تا حدودی مشکلات مربوط به داشتن شارژ را برطرف نموده اند اما همچنان مسئله اصلی و حائز اهمیت برای کابران استفاده از باتری با نگکهداری بالای شارژ و مداوم بالای باتری است.

باتری ها دارای چند مدل هستند

  • باتری های نیکل- کادمیوم

اولین نسل از باتری ها که برای گوشی ها مورد استفاده قرار می گرفت نوع نیکل- کادمیوم است. اما امروزه به دلیل پیشرفت در بخش باتری ها امروز تولید این نوع باتری ها متوقف شده است و باتری های جدید تر با کارایی بیشتر و بهتر جایگزین آن ها شده است. باتری هایی که به صورت نیکل – کادمیوم تولید می شود از نیکل اکسید و کادمیوم به عنوان اکترود در باتری مورد استفاده قرار می گیرند. بنابراین می توان گفت والدمار سوئدی اولین شخصی بود که این نوع باتری های نیکل- کادمیومی را تولید کرد.

از معایبی که این نوع باتری ها دارند اندازه بزرگ و وزن سنگین آن ها است. البته باید به این نکته نیز اشاره نمود که این نوع باتری ها به صورت دمای گوشی را بالا می برند به خصوص در زمان مکالمه این حرارات و داغ شدن افزایش پیدا می کند. به طوری که در بلنند مدت مشکلات زیادی را برای گوشی ایجاد می نماید. این نوع باتری ها یک مشکل مهم دیگر داشتند  وآن هم سمی بودن این نوع باتری ها می شد که به علت وجود فلزی به نام کادمیوم در داخل آن بود که برای کاربران و هم چنین در زمان بازیافت برای محیط زیست مشکلاتی را ایجاد می نمود. ویژگی که در این نوع باتری ها وجود داشت این بود که بعد از هر بار شارژ شدن مقدار از ظرفیت آن کاهش می یابد. بنابراین برای رفع این مشکل پیشنهاد می شود که قبل اینکه باتری به طور کامل تخلیه شود از متصل نمودن آن به شارژ جلوگیری شود.

  • باتری های نیکل- هیدرید فلز

نوع دیگری از باتری هایی که در تلفن همراه مورد استفاده قرار می گرفت نیکل- هیدرید فلز بود که بسیار شبیه باتری های نیکل –کادمیوم بودند. در این باتری ها مانند باتری های نیکل- کادمیوم جنس الکترود مثبت از نیکل اکسید است و جنس الکترد منفی از یک آلیاژ جذب کننده به نام هیدروژن استفاده شده است. این نوع باتری در مقایسه با نوع نیکل – کادمیوم از ظرفیت بالا تری برخوردار است. مهم ترین کاری که در رابطه با این نوع باتری ها انجام شد حذف فلز سمی به نام کادمیوم بود. باتری های نیکل- هیدرید فلز نسبت به سری قبل از نظر انداره و سنگینی مقدار پیشرفت کرده بود اما هم چنان از نظر کاهش ظرفیت دچار مشکل بودند. از نقاط مثبت این نوع باتری ها می توان با شارژ شدن سریع آن ها اشاره نمود. به صورت که با یک ساعت متصل کردن به شارژ به 100 درصد می رسید ولی به همان نسبت نیز به شرکت شارژ آن کاهش می یافت به طوری که باید در طور روز چندین مرتبه آن را به شارژ وصل می نمود.

  • باتری های لیتیوم- یونی

باتری های لیتوم یونی نسل جدید تر باتری ها محسوب می شود که در زمان شارژ شدن یون های لیتوم از سمت الکتروهای دارای بار منفی به سمت الکترود های دارای مثبت حرکت می نماید و این جریان حرکت در زمان تخلیه شارژ به صورت عکس اتفاق می افتد. این نع باتری های بسیار از مشکلاتی که در مورد باتری های نسل قبل وجود داشت به طور کامل برطرف نمودند. اگر بخواهیم به یک نقطه مثبت باتری های لیتیوم یونی اشاره کنیم تولید آن ها در اندازه و حجم های متفاوت است. به طوری که می توان گفت وزن کم و سبک بودن این نوع باتری ها تحولی عظیم در بحث ساخت باتری ها محسوب می شود.

  • باتری های لیتیوم- پلیمری

جدید ترین نسل باتری هایی که امروز به تولید انبوه رسیده است باتری های لیتیوم پلیمری هستند. از نقاط مثبت این نوع باتری ها می توان به توان و ظرفیت بالا و در عین حال سبک بودن این نوع باتری ها اشاره نمود. هم چنین این نوع باتری ها در اطراف خود دارای یک گارد مخصوص به خود هستند به طوری که حفاظت از باتری را میزان چشم گیری افزایش داده است. علت استفاده از این نوع گارد به خاطر آسیب های احتمالی مانند فشار و ضربه است . همچنین باتری های لیتیوم یونی از ایجاد انفجار و آتش گرفتن گوشی جلوگیری می نمایند.  از مهم ترین ویژگی این نوع باتری ها نسبت به سایر باتری ها نگهداری بالای ظرفیت شارژ است.

سخن آخر

اگر باتری گوشی شما دچار مشکل شده است و به دنبال تهیه باتری های اصل و اورجینال از فروشگاه های معتبر هستید پیشنهاد ما به شما خرید از فروشگاه اینترنتی فونی شاپ است. فونی شاپ تمام لوازم جانبی گوشی و همچنین باتری های اصل را به شما عزیزان عرضه می کند. فونی شاپ در طول شبانه روز آماده خدمت رسانب به شما عزیزان است.

دیجی لاگ...
ما را در سایت دیجی لاگ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : دیجی لاگ digilog بازدید : 301 تاريخ : جمعه 7 خرداد 1400 ساعت: 2:03